Τι μπορώ να κάνω με μια premium συνδρομή;

Με έναν premium λογαριασμό αποκτάτε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις premium δυνατότητες του ιστοτόπου μας, όπως πλήρη πρόσβαση σε ολοένα περισσότερα επιτυχημένα πρότυπα βιογραφικού και πρότυπα συνοδευτικής επιστολής, δυνατότητα κατεβάσματος σε μορφή PDF ή DOCX και άλλα. Εκτός από τα βραβευμένα πρότυπα βιογραφικού, πλέον προσφέρουμε 18 καινοτόμα και φρέσκα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής, επίσης. Δείτε παρακάτω τις πιο χρήσιμες δυνατότητες που μπορείτε να προσπελάσετε με έναν premium λογαριασμό: 

Δυνατότητες premium συνδρομής

  • Απεριόριστα βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές
  • Όλα τα premium πρότυπα και χρώματα
  • Απεριόριστο κατέβασμα σε PDF

Επίσης, με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη διάθεση των «Προσφορών», μιας νέας δυνατότητας, σε κάθε λογαριασμό του CVapp.gr. Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να προχωρήσετε την αναζήτηση εργασίας σας πέρα από την πεπατημένη, αξιοποιώντας τους σχολιασμούς βιογραφικών από ειδικούς, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες και τα οφέλη για επιχειρήσεις. Απλώς μεταβείτε στο μενού της κεφαλίδας, στο πάνω μέρος της σελίδας λογαριασμού, πλοηγηθείτε στην ενότητα «Προσφορές» και δείτε όλες τις σπουδαίες ευκαιρίες που διατίθενται εκεί.

Μην παραλείψετε να αξιοποιήσετε τα μοναδικά νέα στατιστικά, όπου μπορείτε να δείτε τις προβολές του βιογραφικού σας σε μικρό και μεγάλο βάθος χρόνου. Ανακαλύψτε από πού και για πόσο χρόνο κοίταζε ένα άτομο το βιογραφικό σας. Εντοπίζοντας παγκόσμιες ευκαιρίες βάσει της πόλης/χώρας των θεατών του βιογραφικού σας, μπορείτε να μη χάνετε ενδιαφερόμενους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού! Παρακολουθήστε τις μεταβαλλόμενες τάσεις στις προβολές του βιογραφικού σας, για να μετρήσετε το ενδιαφέρον των θεατών και να κάνετε αλλαγές όποτε το κρίνετε απαραίτητο. 

Επίσης, μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση για Chrome «Παρακολούθηση θέσεων εργασίας»! Πλέον μπορείτε να αποθηκεύετε νέες ευκαιρίες απασχόλησης και θέσεις εργασίας όποτε τις βλέπετε με ένα μόνο κλικ. Η χρήση είναι πολύ απλή:

  • Εγκαταστήστε την επέκταση από το επίσημο κατάστημα του Google Chrome (δωρεάν)
  • Εισέλθετε στον λογαριασμό σας
  • Αναζητήστε θέσεις εργασίας στο Διαδίκτυο
  • Αποθηκεύστε θέσεις εργασίας πάνω δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησης
  • Βρείτε τες στον πίνακα εργαλείων της «Παρακολούθησης θέσεων εργασίας». Αυτό ήταν!

Επιπλέον, έχουμε ευέλικτα προγράμματα εγγραφής. Μπορείτε να ξεκινήσετε με δοκιμαστική συνδρομή 7 ημερών και ύστερα να επιλέξετε αν θα συνεχίσετε με πρόγραμμα για 6 μήνες ή για ένα έτος. Διαβάστε περισσότερα για τις Τιμές εδώ. 

Πώς ακυρώνω την premium συνδρομή μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε μια premium συνδρομή οποτεδήποτε, μεταβαίνοντας στις «Ρυθμίσεις λογαριασμού», πάνω δεξιά στην εφαρμογή.  Πατήστε εδώ, για να μάθετε περισσότερα για την υποβάθμιση ή την ακύρωση λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή. Αν υποβαθμίσετε σε δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εισέλθετε στο CVapp.gr και να προσπελάσετε ή να επεξεργαστείτε το βιογραφικό ή τη συνοδευτική επιστολή σας δωρεάν, καθώς και να αναβαθμίσετε σε premium πρόγραμμα.

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας