Πώς αλλάζω το πρότυπο ή το σχέδιο;

Το CVapp.gr προσφέρει διάφορα σχεδιαστικά θέματα ή πρότυπα. Όλα τα θέματα λειτουργούν με το περιεχόμενο του βιογραφικού: δεν χρειάζεται να αλλάζετε το κείμενο κάθε φορά ώστε να ταιριάζει με το σχέδιο. Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι η εξαγωγή σε DOCX (Word) πλέον διατίθεται για ένα από τα πιο αγαπητά μας πρότυπα, το «Ταξίδι στο Δουβλίνο». 

Αφού δημιουργήσετε το βιογραφικό σας, μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιο ή το πρότυπο μεμιάς. Πρώτα, μεταβείτε στο βιογραφικό το οποίο θέλετε να αλλάξετε και πατήστε πάνω του, για να το επεξεργαστείτε. Στα αριστερά θα δείτε διάφορα πρότυπα βιογραφικού, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Αν βλέπετε προεπισκόπηση πλήρους σελίδας, μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπο πατώντας το εικονίδιο «Επιλέξτε πρότυπο», στο κάτω μέρος της οθόνης. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Αν αναζητάτε περισσότερους τρόπους εξατομίκευσης του βιογραφικού σας, μπορείτε πάντα να πράξετε τα εξής:

  • Να επιλέξετε διαφορετικό πρότυπο.
  • Να βεβαιώσετε και να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας, για να καθησυχάσετε και να εντυπωσιάσετε τους εργοδότες, καθώς και τους πιθανούς πελάτες. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο πρότασης δεξιοτήτων, για να κάνετε παιχνιδάκι την προσθήκη των κατάλληλων δεξιοτήτων. 
  • Να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επιλογής εξατομικευμένου χρώματος, για να προσδώσετε ζωντάνια στο βιογραφικό και να αλλάξετε το χρωματικό θέμα. 
  • Να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη φωτογραφία.
  • Να αλλάξετε τη γλώσσα.
  • Η εφαρμογή επεξεργασίας τίτλου τμήματος επίσης διευκολύνει τη σύνταξη βιογραφικού, αφού σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τα τμήματα του βιογραφικού σας όπως σας αρέσει. 

Επιπλέον, με χαρά ανακοινώνουμε την προσθήκη ΤΕΣΣΑΡΩΝ νέων, εντυπωσιακών προτύπων βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής, με τα οποία μπορείτε να προσδώσετε φρεσκάδα σε οποιαδήποτε αίτηση. Το Κέιπ Τάουν συνδυάζει μοντέρνα κομμάτια χρώματος με έντονη γραμματοσειρά, ενώ το Γενεύη παραμένει εκλεπτυσμένο, χάρη στο διακριτικό κείμενο πάνω σε ένα ζωηρό φόντο. Το πρότυπο Λισαβόνα είναι το νεότερο μέλος της δημιουργικής οικογένειας, διαθέτοντας ένα παιγνιώδες, πολύχρωμο σχέδιο και μια ναυτική αίσθηση. 

Εκτός από αυτές τις συναρπαστικές προσθήκες στη συλλογή προτύπων, υπάρχει μια βελτιωμένη έκδοση του προτύπουΜόσχα, το οποίο είναι καλύτερο παρά ποτέ.Θα παρατηρήσετε ότι έχουμε προσθέσει ένα μεγαλύτερο τμήμα δεξιοτήτων, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιδείξετε τα προσόντα σας, μαζί με κυκλικά γραφικά που δείχνουν στον εργοδότη σε τι βαθμό πιστεύετε ότι έχετε κάθε δεξιότητα. Το πιο διασκεδαστικό στοιχείο του νέου σχεδίου, όμως, είναι τα πέντε φόντα με διαβαθμιζόμενο χρώμα, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε! Είτε σας αρέσει το ευχάριστο παστέλ μοβ είτε το αναζωογονητικό πράσινο, αυτές οι πινελιές χρώματος θα συμβάλουν στη δημιουργία ενός βιογραφικού το οποίο σίγουρα θα διαβάζουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων. 

Για να μάθετε περισσότερα για την εξατομίκευση του βιογραφικού σας, κοιτάξτε αυτό το άρθρο στο ιστολόγιο.

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας