Πώς γίνεται η τιμολόγηση;

Το CVapp.gr προσφέρει διάφορες επιλογές τιμολόγησης για τα premium προγράμματα.  Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CVapp.gr δωρεάν.

Δοκιμή premium και μηνιαία τιμολόγηση

Αρχίστε να χρησιμοποιείτε τις premium δυνατότητες, αναβαθμίζοντας σε δοκιμή 7 ημερών μόνο με 2,95 €. Η δοκιμή προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις premium δυνατότητες για 7 ημέρες. Αν μέσα σε αυτές τις 7 ημέρες αποφασίσετε να ακυρώσετε τη συνδρομή, δεν τιμολογείστε για μηνιαίο πρόγραμμα.

Αν η συνδρομή παραμένει ενεργή μετά από 7 ημέρες, χωρίς να έχετε ακυρώσει, εντάσσεστε αυτόματα στη μηνιαία premium συνδρομή και τιμολογείστε 24,95 € κάθε 4 εβδομάδες.

Συνδρομές για 6 μήνες και ένα έτος

Αν αναβαθμίσετε σε premium συνδρομή για 6 μήνες ή ένα έτος, απολαμβάνετε έκπτωση έως 75% και αποκτάτε πρόσβαση στις premium δυνατότητες σε όλη τη διάρκεια της συνδρομής. Μετά από 6 ή 12 μήνες, αν δεν ανανεώσετε το πρόγραμμα, ο λογαριασμός υποβαθμίζεται αυτόματα σε δωρεάν πρόγραμμα, ώστε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ακύρωση του λογαριασμού σας. Μπορείτε να αναβαθμίσετε οποιαδήποτε στιγμή.

  1. Εφάπαξ πληρωμές

Ανάλογα με τη χώρα προέλευσής σας, ίσως προσφέρουμε και εφάπαξ πληρωμές. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να κατεβάσετε το βιογραφικό σας χωρίς περιοδική συνδρομή. Οι εφάπαξ πληρωμές δεν ανανεώνονται αυτόματα, άρα δεν χρειάζεται να ακυρώσετε, διότι δεν υπάρχει συνδρομή.

Μετατροπές συναλλάγματος

Οι δοκιμαστικές και premium συνδρομές μας τιμολογούνται σε δολάρια ΗΠΑ. Ανάλογα με την τοποθεσία σας, ίσως διαφέρουν, διότι προσφέρουμε διάφορα νομίσματα, ανάλογα με τη χώρα προέλευσής σας. Έτσι, ίσως η πιστωτική κάρτα σας μετατρέψει αυτόματα την τιμή μας σε χρέωση του λογαριασμού σας στο τοπικό νόμισμα. Δεν ελέγχουμε τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες πιστωτικών καρτών μετατρέπουν νομίσματα ή χρεώνουν λογαριασμούς. Αν έχετε απορίες για την τιμή ή το νόμισμα, επικοινωνήστε μαζί μας.

  1. Πώς να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις τιμολόγησης

Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις τιμολόγησης απευθείας από την εφαρμογή στο CVapp.gr. Εισέλθετε και πατήστε «Λογαριασμός», πάνω δεξιά. Στην πρώτη σελίδα μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, να διαγράψετε τον λογαριασμό σας ή να δείτε σε ποιο πρόγραμμα βρίσκεστε.  Μάθετε πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας.

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας