Πώς ανεβάζω ή επεξεργάζομαι φωτογραφία στο βιογραφικό μου

Τα περισσότερα σχεδιαστικά πρότυπα στο CVapp.gr δίνουν την επιλογή να περιλάβετε μια επαγγελματική φωτογραφία.

Πώς να προσθέσετε φωτογραφία στο βιογραφικό σας

Για να προσθέσετε φωτογραφία στο βιογραφικό σας, εισέλθετε στον λογαριασμό σας και πατήστε το βιογραφικό σας, για να το επεξεργαστείτε. Εκεί, πατήστε στο πρώτο τμήμα, που ονομάζεται «Προσωπικά στοιχεία». 

Στο τμήμα προσωπικών στοιχείων υπάρχει η επιλογή ανεβάσματος φωτογραφίας. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε διαφορετικές φωτογραφίες για διαφορετικά βιογραφικά στον ίδιο λογαριασμό. Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό μπορείτε να εξατομικεύσετε γρήγορα τη φωτογραφία του προσώπου σας για κάθε θέση εργασίας για την οποία υποβάλλετε αίτηση. Επίσης, με χαρά προσφέρουμε ένα νέο εργαλείο αφαίρεσης φόντου, χάρη στο οποίο μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε φωτογραφία του εαυτού σας κατάλληλη για ένα επαγγελματικό βιογραφικό. 

Δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης πώς να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας. 

Η ιδανική φωτογραφία για ένα βιογραφικό είναι τετράγωνη, με αναλογία 1:1 και τουλάχιστον 600 × 600 pixel. Έχετε μερικές ακόμη επιλογές προσαρμογής της φωτογραφίας σας αφού την ανεβάσετε. Αν αντιμετωπίσετε δυσκολία κατά το ανέβασμα φωτογραφίας, δοκιμάστε άλλο πρόγραμμα περιήγησης και δείτε αν βοηθήσει. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. 

Πώς να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία στο βιογραφικό σας

Αφού ανεβάσετε τη φωτογραφία σας σε ένα βιογραφικό για πρώτη φορά, θα είναι διαθέσιμη για χρήση σε όλα τα πρότυπα και σε διαφορετικές εκδοχές του βιογραφικού σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εικόνα και να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε φόντα. Μπορείτε πάντα να διαγράψετε τη φωτογραφία από την εφαρμογή επεξεργασίας βιογραφικού ή να ανεβάσετε μια νέα.

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας