Πώς παρακολουθώ τις αιτήσεις εργασίας μου ή μια αναζήτηση εργασίας;

Το μέσο άτομο που αναζητά εργασία κάνει 25–50 αιτήσεις σε μία ενεργή αναζήτηση. Έτσι, ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσει πάρα πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα! 

Χρησιμοποιήστε τον πίνακα παρακολούθησης θέσεων εργασίας του CVapp.gr, για να οργανώσετε την αναζήτηση εργασίας σας και να παρακολουθήσετε τις εταιρείες και τις θέσεις όπου κάνετε αίτηση. Διαχειριστείτε εύκολα τον ρόλο σας στη διαδικασία πρόσληψης και επιτύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας πιο γρήγορα. 

Πώς λειτουργεί

εμφανίζεται

Πατήστε «Παρακολούθηση θέσεων εργασίας» στην κυρίως πλοήγηση, για να ανοίξετε τον πίνακα παρακολούθησης θέσεων εργασίας. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. 

Εδώ, πατήστε «Προσθήκη θέσης εργασίας» κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Οι καταστάσεις είναι σταθερές, για να σας βοηθούν να οργανωθείτε:

  • Επιθυμία: θέσεις εργασίας για τις οποίες θέλετε να κάνετε αίτηση, αλλά δεν το έχετε πράξει ακόμη.
  • Αίτηση: θέσεις εργασίας για τις οποίες έχετε ήδη υποβάλει αίτηση και περιμένετε απάντηση. 
  • Συνέντευξη: θέσεις εργασίας για τις οποίες έχετε κάνει συνέντευξη και περιμένετε απάντηση ή θέσεις εργασίας για τις οποίες έχετε προγραμματίσει συνέντευξη.
  • Προσφορά: θέσεις εργασίας για τις οποίες έχετε προσφορά σε εκκρεμότητα.
  • Απόρριψη: θέσεις εργασίας για τις οποίες έχετε λάβει αρνητική απάντηση.

Επίσης, με χαρά πλέον προσφέρουμε την επέκταση για Chrome «Παρακολούθηση θέσεων εργασίας»!

Τώρα, μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα όσες ευκαιρίες απασχόλησης και αγγελίες εργασίας βλέπετε στο Διαδίκτυο, κατευθείαν από τη γωνία του προγράμματος περιήγησης. Η χρήση είναι πολύ απλή:

  • Εγκαταστήστε την επέκταση από το επίσημο κατάστημα του Google Chrome (δωρεάν)
  • Εισέλθετε στον λογαριασμό σας
  • Αναζητήστε θέσεις εργασίας στο Διαδίκτυο
  • Αποθηκεύστε θέσεις εργασίας πάνω δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησης
  • Βρείτε τες στον πίνακα εργαλείων της «Παρακολούθησης θέσεων εργασίας». Αυτό ήταν!

Συναγερμός για νέα δυνατότητα!

Φροντίστε να επωφεληθείτε από το εκπληκτικό νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής δημιουργίας το οποίο σας βοηθά να προετοιμαστείτε καλύτερα για μια συνέντευξη εργασίας: «Σχολείο συνέντευξης»!Παρέχει χρήσιμα εργαλεία, όπως πρόβες συνέντευξης, χάρη στα οποία μπορείτε να καταστρώσετε σχέδια για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με το «Σχολείο συνέντευξης» μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο σχέδιο, για να δώσετε στον εαυτό σας μεγαλύτερη ευκαιρία να επιτύχετε σε μια συνέντευξη. Γιατί να μην αποκτήσετε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες; Γνωρίστε το «Σχολείο συνέντευξης» σήμερα!

*Σημείωση: Μην αποθαρρυνθείτε αν κάνετε αίτηση για πολλές θέσεις εργασίας και δεν λάβετε απάντηση. Οι εργοδότες συχνά λαμβάνουν εκατοντάδες αιτήσεις, οπότε, αν δεν λάβετε απάντηση μετά από 4–6 εβδομάδες, συνήθως μπορείτε με ασφάλεια να υποθέσετε ότι η αίτησή σας έχει απορριφθεί. Σε κάθε περίπτωση, συνιστούμε να ρωτάτε, για να βεβαιώνεστε. Η καλύτερη στρατηγική είναι να βελτιώνετε διαρκώς το βιογραφικό σας και να κάνετε αιτήσεις για περισσότερες θέσεις εργασίας, ώσπου να λάβετε θετική απάντηση. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τις παρατηρήσεις του εργοδότη, για να βελτιώσετε τη διαδικασία σας. 

Όταν έρθει η ώρα να μετακινήσετε μια θέση εργασίας από μια κατάσταση σε άλλη, πατήστε τη παρατεταμένα, σύρετε και αποθέστε τη στη στήλη μιας άλλης κατάστασης.

Προσθήκη μιας νέας θέσης εργασίας

Αφού προσθέσετε μια νέα θέση εργασίας στον πίνακα, μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες, όπως ετικέτες, σύνδεσμο προς την περιγραφή της θέσης, στοιχεία για την αμοιβή, σημειώσεις και άλλα. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Επίσης προσφέρουμε την επιλογή να συγχωνεύσετε το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σε ένα αρχείο PDF, για να οργανώνετε και να βελτιστοποιείτε τη διαδικασία αίτησης εργασίας. Αυτή τη νέα δυνατότητα μπορείτε να τη βρείτε στο πτυσσόμενο μενού «Περισσότερα», στα δεξιά της προεπισκόπησης βιογραφικού / συνοδευτικής επιστολής. Κατόπιν, επιλέξτε ποια δύο έγγραφα θα συνδυάσετε και αυτό ήταν όλο!

Πλέον μπορείτε να ωφεληθείτε πολύ από τα μοναδικά στατιστικά, όπου μπορείτε να δείτε τις προβολές του βιογραφικού σας σε μικρό και μεγάλο βάθος χρόνου. Ανακαλύψτε από πού και για πόσο χρόνο κοίταζε ένα άτομο το βιογραφικό σας. Εντοπίζοντας παγκόσμιες ευκαιρίες βάσει της πόλης/χώρας των θεατών του βιογραφικού σας, μπορείτε να μη χάνετε ενδιαφερόμενους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού! Παρακολουθήστε τις μεταβαλλόμενες τάσεις στις προβολές του βιογραφικού σας, για να μετρήσετε το ενδιαφέρον των θεατών και να κάνετε αλλαγές όποτε το κρίνετε απαραίτητο. Αυτό είναι το απόλυτο εργαλείο παροχής παρατηρήσεων, χάρη στο οποίο θα μπορέσετε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το βιογραφικό σας βάσει των αντιδράσεων των άλλων. 

Προσεχώς ✨

Έχουμε προγραμματίσει ορισμένες συναρπαστικές δυνατότητες για την παρακολούθηση θέσεων εργασίας, όπως μια δωρεάν επέκταση για Chrome, η οποία θα σας βοηθά να βρίσκετε και να αποθηκεύετε θέσεις εργασίας πιο εύκολα. Ακόμη, θα προσφέρουμε έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης επαφών και άλλα. Αν ενδιαφέρεστε για αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να συμβουλεύεστε το μητρώο αλλαγών, για να βλέπετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας