Τα πρώτα βήματα με το CVapp.gr

Καλωσορίσατε στο CVapp.gr. Ο παρών οδηγός θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την πείρα σας και αισίως να έλθετε ένα βήμα πιο κοντά στην επόμενη θέση εργασίας σας. 

Ακολουθούν διάφορες χρήσιμες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις με θέμα τη χρήση της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το ιστολόγιο «The Elevator», για να λάβετε τις νεότερες και σπουδαιότερες συμβουλές μας, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την τέλεια δουλειά. 

Βιογραφικά

Αντί να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό από το μηδέν, η εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σάς καθοδηγεί με γρήγορα βήματα στη διαδικασία δημιουργίας ενός σπουδαίου βιογραφικού. Ακολουθούν μερικοί πόροι με θέμα τα βιογραφικά, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αρχή:

Συνοδευτικές επιστολές

Αν χρησιμοποιείτε συνοδευτική επιστολή σε μια αίτηση, μπορείτε να τη γράψετε και να την κατεβάσετε με το CVapp.gr. Επιλέξτε ένα από τα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής που έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες και ανεβάστε την αίτησή σας στο επόμενο επίπεδο σε χρόνο μηδέν. Πλέον προσφέρουμε 18 καινοτόμα και φρέσκα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με προσοχή, ώστε να ταιριάζουν με το βιογραφικό σας και να το συμπληρώνουν. Μπορείτε ακόμη και να συγχωνεύσετε το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σε ένα αρχείο PDF, το οποίο είναι εξαιρετικά βολικό. 

Αναζήτηση εργασίας

Ανάλογα με τη γεωγραφική θέση, μπορείτε να αναζητήσετε και να υποβάλετε αίτηση σε εκατομμύρια θέσεις εργασίας στο CVapp.gr. Συνδυάζουμε αγγελίες εργασίας από το Indeed και το ZipRecruiter, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο όταν αναζητάτε την επόμενη θέση εργασίας σας. 

Η αναζήτηση των ιδανικών θέσεων εργασίας μπορεί να χρησιμεύσει και ως πολύ καλή πηγή έμπνευσης για λέξεις-κλειδί, τις οποίες θα εντάξετε στα βιογραφικά και τις συνοδευτικές επιστολές σας.

Προσφορές 

Πλέον μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα «Προσφορές» σε κάθε λογαριασμό του CVapp.gr. Χάρη σε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να προχωρήσετε την αναζήτηση εργασίας σας πέρα από την πεπατημένη, αξιοποιώντας τους σχολιασμούς βιογραφικών από ειδικούς, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες και τα οφέλη για επιχειρήσεις. Απλώς μεταβείτε στο μενού της κεφαλίδας, στο πάνω μέρος της σελίδας λογαριασμού, πλοηγηθείτε στην ενότητα «Προσφορές» και δείτε όλες τις σπουδαίες ευκαιρίες που διατίθενται εκεί.

Στατιστικά 

Πλέον μπορείτε να ωφεληθείτε πολύ από τα μοναδικά στατιστικά, όπου μπορείτε να δείτε τις προβολές του βιογραφικού σας σε μικρό και μεγάλο βάθος χρόνου. Ανακαλύψτε από πού και για πόσο χρόνο κοίταζε ένα άτομο το βιογραφικό σας. Εντοπίζοντας παγκόσμιες ευκαιρίες βάσει της πόλης/χώρας των θεατών του βιογραφικού σας, μπορείτε να μη χάνετε ενδιαφερόμενους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού! Παρακολουθήστε τις μεταβαλλόμενες τάσεις στις προβολές του βιογραφικού σας, για να μετρήσετε το ενδιαφέρον των θεατών και να κάνετε αλλαγές όποτε το κρίνετε απαραίτητο. Αυτό είναι το απόλυτο εργαλείο παροχής παρατηρήσεων, χάρη στο οποίο θα μπορέσετε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το βιογραφικό σας βάσει των αντιδράσεων των άλλων. 

Φροντίστε να επωφεληθείτε από το εκπληκτικό νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής δημιουργίας το οποίο σας βοηθά να προετοιμαστείτε καλύτερα για μια συνέντευξη εργασίας: «Σχολείο συνέντευξης»!Παρέχει χρήσιμα εργαλεία, όπως πρόβες συνέντευξης, χάρη στα οποία μπορείτε να καταστρώσετε σχέδια για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με το «Σχολείο συνέντευξης» μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο σχέδιο, για να δώσετε στον εαυτό σας μεγαλύτερη ευκαιρία να επιτύχετε σε μια συνέντευξη. Γιατί να μην αποκτήσετε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες; Γνωρίστε το «Σχολείο συνέντευξης» σήμερα!

Λογαριασμοί

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το CVapp.gr δωρεάν, ώστε να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να εισέλθετε στο CVapp.gr, για να επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας με τον μαγικό σύνδεσμο που λαμβάνετε με ιμέιλ. Μάθετε περισσότερα για τις δημοφιλέστερες δυνατότητες του δωρεάν προγράμματος. Αν αναβαθμίσετε σε δοκιμαστικό ή πληρωμένο πρόγραμμα, για να κατεβάσετε PDF, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή από το μενού «Λογαριασμοί» της εφαρμογής. 

Επικοινωνία

Μπορείτε με διάφορους τρόπους να μαθαίνετε ό,τι νεότερο, να ενημερώνεστε για νέες δυνατότητες και να επικοινωνείτε με την ομάδα μας για υποστήριξη. Φροντίστε να αξιοποιήσετε το ενημερωτικό δελτίο μας, το οποίο προσφέρει σε όσους αναζητούν εργασία και στους επαγγελματίες τις πιο νέες και σπουδαίες συμβουλές για τα βιογραφικά και τις θέσεις εργασίας. Και το καλύτερο; Το διαβάζετε εύκολα σε λιγότερα από 15 λεπτά!

Μια από τις πιο συναρπαστικές πρόσφατες αλλαγές είναι η συγχώνευσή μας με την Talent Inc, την κορυφαία πηγή στο Διαδίκτυο που ενεργεί ως έμπιστος σύμβουλος όσων αναζητούν εργασία σε όλο τον κόσμο. Η Talent Inc. προσέθεσε το Resume.io στις επαγγελματικές υπηρεσίες σταδιοδρομίας της, οι οποίες περιλαμβάνουν τα TopResume, TopCV και TopInterview. Για τους πελάτες μας, αυτό θα φέρει μόνο θετικές αλλαγές. Όλα τα προϊόντα μας θα παραμείνουν στην ίδια κατεύθυνση, αλλά θα αφιερώσουμε ακόμη περισσότερους πόρους στην προσπάθεια να καταστεί το CVapp.gr η επαγγελματική σας υπερδύναμη!

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας