Μπορώ να κατεβάσω το βιογραφικό μου ως έγγραφο του Word ή PDF;

Μόλις ετοιμάσετε το βιογραφικό σας, μπορείτε να το εξαγάγετε μαζί με τη συνοδευτική επιστολή σας με διάφορους τρόπους, για να αρχίσετε να υποβάλετε αίτηση για θέσεις εργασίας.  Μπορείτε να κατεβάσετε το βιογραφικό σας ως αρχείο PDF, DOCX ή TXT, είτε απευθείας από τον πίνακα εργαλείων είτε από την εφαρμογή επεξεργασίας βιογραφικού. Μπορείτε επίσης και να συγχωνεύσετε το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σε ένα αρχείο PDF, το οποίο είναι εξαιρετικά βολικό και συμβάλλει στην τάξη. Εκτός από το κουμπί «Κατέβασμα σε PDF», μπορείτε να δείτε και το πτυσσόμενο μενού «Περισσότερα», το οποίο περιέχει επιλογές κατεβάσματος σε αρχείο DOCX ή TXT. Το κατέβασμα σε DOCX (Word) διατίθεται όχι μόνο για το πιο δημοφιλές πρότυπο, «Στοκχόλμη», αλλά και για το πρότυπο «Σίδνεϊ». Σημειώστε πως, όταν κατεβάζετε το βιογραφικό σας ως έγγραφο του Word με το πρότυπο «Σίδνεϊ», η χρωματιστή πλευρική γραμμή στη δεύτερη σελίδα εμφανίζεται διαφορετική από εκείνη στην πρώτη, αλλά στην εκτύπωση εμφανίζονται ίδιες. Εδώ μπορείτε να βρείτε και την επιλογή «Κοινοποίηση συνδέσμου». Επίσης, με χαρά ανακοινώνουμε ότι η εξαγωγή σε DOCX (Word) πλέον διατίθεται για ένα από τα πιο αγαπητά μας πρότυπα, το «Ταξίδι στο Δουβλίνο».

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης. 

Αν βρίσκεστε στο δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να εξαγάγετε το βιογραφικό σας σε αρχείο TXT ή να κοινοποιήσετε έναν σύνδεσμο προς το βιογραφικό σας.  

Αν δεν θέλετε να αναβαθμίσετε, για να αποκτήσετε ένα premium σχεδιαστικό θέμα, η εξαγωγή ενός αρχείου TXT θα σας επιτρέψει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το περιεχόμενο του βιογραφικού σας σε μια εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου, όπως Microsoft Word ή Google Docs. Επιπλέον, κοινοποιώντας έναν σύνδεσμο, μπορείτε να διατηρείτε το βιογραφικό σας σε premium σχεδιαστικό θέμα, προσπελάσιμο διαδικτυακά.

  1. Εξαγωγή σε DOCX

Προς το παρόν, εκτελούμε δοκιμή beta για το κατέβασμα βιογραφικών σε μορφή DOCX. Μόλις ολοκληρωθεί, θα διαθέσουμε την ενημέρωση σε όλους τους χρήστες. Είναι μια premium δυνατότητα που μπορεί να χρησιμεύσει σε ορισμένες χώρες όπου οι εργοδότες απαιτούν έγγραφο του Word αντί για PDF. Αυτή η χρήσιμη δυνατότητα διατίθεται πατώντας το κουμπί «…», πλάι στο κουμπί «Κατέβασμα» της εφαρμογής δημιουργίας (δείτε παρακάτω).

Εξαγωγή σε DOCX

Μπορείτε να κατεβάσετε το βιογραφικό σας ως αρχείο DOCX. Τα αρχεία DOCX (Word) αποθηκεύονται στα πιο δημοφιλή μας πρότυπα, «Στοκχόλμη» και «Σίδνεϊ». Κοιτάξτε την παραπάνω προεπισκόπηση, για να δείτε πώς θα φαίνεται το έγγραφο μετά την εξαγωγή. Με τα αρχεία DOCX μπορείτε να επεξεργαστείτε στιλ, μεγέθη και χρώματα στη συσκευή σας. 

Αν πατήσετε το κουμπί «…», εμφανίζεται ένα πτυσσόμενο μενού που προσφέρει διάφορους τρόπους κατεβάσματος του βιογραφικού σας:

  1. Γιατί το βιογραφικό που κατέβασα σε DOCX είναι διαφορετικό από εκείνο που κατέβασα σε PDF; 

Πάντα έχετε 3 επιλογές κατεβάσματος του βιογραφικού σας: αρχείο TXT, PDF ή DOCX. Το βιογραφικό θα εμφανίζεται το ίδιο, ανεξάρτητα από την επιλογή, με εξαίρεση το αρχείο TXT. 

Η νέα επιλογή κατεβάσματος ως DOCX διατίθεται για τα δημοφιλή πρότυπα «Στοκχόλμη» και «Σίδνεϊ». Απλώς κατεβάστε και αρχίστε τη διαδικασία της αίτησης εργασίας. Έχετε κατά νου ότι το πρότυπο «Σίδνεϊ» έχει μια χρωματιστή πλευρική γραμμή που φαίνεται διαφορετική στη δεύτερη σελίδα. Όταν, όμως, το κατεβάσετε ή το εκτυπώσετε, φαίνεται όπως στην πρώτη σελίδα.

Όλα μας τα πρότυπα είναι δοκιμασμένα από επαγγελματίες και ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες. 

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας