Πώς κοινοποιώ το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή μου;

Όταν το βιογραφικό σας είναι έτοιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CVapp.gr, για να κοινοποιήσετε έναν σύνδεσμο προς το βιογραφικό σας δωρεάν. Από προεπιλογή, τα έγγραφά σας είναι ιδιωτικά και δημοσιοποιούνται μόνο αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες κοινοποίησης. Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε ένα PDF της συνοδευτικής επιστολής σας, για να το αποθηκεύσετε και να το κοινοποιήσετε σε εργοδότες. 

Η κοινοποίηση ενός συνδέσμου είναι ένας βολικός και σύγχρονος τρόπος αποστολής ενός βιογραφικού και/ή μιας συνοδευτικής επιστολής μέσω ιμέιλ, άμεσου μηνύματος, ακόμη και SMS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα premium σχεδιαστικά θέματα ονλάιν δωρεάν, χωρίς να αναβαθμίσετε σε premium λογαριασμό.

Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε την ιδιαίτερα βολική επιλογή συγχώνευσης PDF, για να συγχωνεύσετε το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σας σε ένα έγγραφο. Έτσι, μπορείτε να τακτοποιήσετε και να οργανώσετε το υλικό σας και να βελτιστοποιήσετε τις αιτήσεις εργασίας. Αυτή τη νέα δυνατότητα μπορείτε να τη βρείτε στο πτυσσόμενο μενού «Περισσότερα», στα δεξιά της προεπισκόπησης βιογραφικού / συνοδευτικής επιστολής. Κατόπιν, επιλέξτε ποια δύο έγγραφα θα συνδυάσετε και αυτό ήταν όλο!

Πώς να κοινοποιήσετε ένα βιογραφικό

Κάθε εκδοχή του βιογραφικού σας έχει το δικό της URL, το οποίο μπορείτε να κοινοποιήσετε. Αν έχετε πολλές εκδοχές του βιογραφικού σας, θα έχετε και πολλά URL τα οποία μπορείτε να κοινοποιήσετε. 

Για να κοινοποιήστε ένα βιογραφικό, μεταβείτε στον πίνακα εργαλείων βιογραφικού και πατήστε «Περισσότερα» στο πτυσσόμενο μενού, για να βρείτε την επιλογή «Κοινοποίηση συνδέσμου». Μπορείτε επίσης να βρείτε την επιλογή «Κοινοποίηση συνδέσμου», πατώντας το «…», κάτω δεξιά στη σελίδα προεπισκόπησης. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. 

Εκεί θα δείτε μια σελίδα όπου μπορείτε να πράξετε τα εξής:

  • Να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το URL προς αποστολή μέσω ιμέιλ, άμεσου μηνύματος ή SMS
  • Να πατήσετε το κουμπί για κοινοποίηση μέσω Facebook, Twitter και LinkedIn

Πώς λειτουργεί

Κοινοποίηση στα κοινωνικά μέσα

Αν κοινοποιήσετε το βιογραφικό σας στα κοινωνικά μέσα, προσθέτουμε μια αρχική μορφοποίηση στην ανάρτηση, αλλά μπορείτε να την επεξεργαστείτε όπως επιθυμείτε, προτού τη δημοσιεύσετε. 

Στατιστικά βιογραφικού

Στα μοναδικά στατιστικά που προσφέρουμε, μπορείτε να δείτε τις προβολές του βιογραφικού σας σε μικρό και μεγάλο βάθος χρόνου. Ανακαλύψτε από πού και για πόσο χρόνο κοίταζε ένα άτομο το βιογραφικό σας. Εντοπίζοντας παγκόσμιες ευκαιρίες βάσει της πόλης/χώρας των θεατών του βιογραφικού σας, μπορείτε να μη χάνετε ενδιαφερόμενους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού! Παρακολουθήστε τις μεταβαλλόμενες τάσεις στις προβολές του βιογραφικού σας, για να μετρήσετε το ενδιαφέρον των θεατών και να κάνετε αλλαγές όποτε το κρίνετε απαραίτητο.  Επέκταση για Chrome «Παρακολούθηση θέσεων εργασίας» Επίσης, μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση για Chrome «Παρακολούθηση θέσεων εργασίας», χάρη στην οποία μπορείτε να αποθηκεύετε ευκαιρίες απασχόλησης και θέσεις εργασίας μόλις τις βλέπετε, από τη γωνία του προγράμματος περιήγησης. 

Η χρήση είναι πολύ απλή:

  • Εγκαταστήστε την επέκταση από το επίσημο κατάστημα του Google Chrome (δωρεάν)
  • Εισέλθετε στον λογαριασμό σας
  • Αναζητήστε θέσεις εργασίας στο Διαδίκτυο
  • Αποθηκεύστε θέσεις εργασίας πάνω δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησης
  • Βρείτε τες στον πίνακα εργαλείων της «Παρακολούθησης θέσεων εργασίας». Αυτό ήταν!

Επεξεργασία 

Όσες ενημερώσεις ή αλλαγές κάνετε στο βιογραφικό σας εμφανίζονται αμέσως στον δημόσιο ιστότοπο. 

Διαγραφή και/ή μετατροπή βιογραφικού σε ιδιωτικό 

Αφού κοινοποιήσετε ένα URL, το βιογραφικό σας παύει να είναι ιδιωτικό. Είναι τεχνικά εφικτό να αντιγράψει κάποιος το URL και να το κοινοποιήσει στο μέλλον.

Αν έχετε κοινοποιήσει ένα URL, αλλά θέλετε το εν λόγω βιογραφικό να μην μπορεί πια να προσπελαστεί μέσω του URL, η καλύτερη επιλογή είναι να δημιουργήσετε αντίγραφο του βιογραφικού και να διαγράψετε το αρχικό, το κοινοποιημένο. Έτσι, το βιογραφικό θα συσχετιστεί με ένα URL το οποίο δεν έχετε κοινοποιήσει ακόμη. 

Αφού διαγραφεί ένα βιογραφικό, το παλιό URL θα οδηγεί σε σελίδα 404. 

Μην ξεχάσετε τη συνοδευτική επιστολή

Εκτός από τη γρήγορη δημιουργία του βιογραφικού των ονείρων σας, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά. Επιλέξτε ένα από τα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής που έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες και ανεβάστε την αίτησή σας στο επόμενο επίπεδο σε χρόνο μηδέν. Προσφέρουμε 18 καινοτόμα και φρέσκα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με προσοχή, ώστε να ταιριάζουν με το βιογραφικό σας και να το συμπληρώνουν. Μπορείτε ακόμη και να συγχωνεύσετε το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σε ένα αρχείο PDF, το οποίο είναι εξαιρετικά βολικό και συμβάλλει στην οργάνωση. Η επίτευξη ενός επιτυχημένου συνδυασμού βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Απλώς αναζητήστε την πτυσσόμενη καρτέλα «Συνοδευτική επιστολή» στην κυρίως σελίδα του CVapp.gr και ακολουθήστε τα εύκολα βήματα, για να ολοκληρώσετε τη συνοδευτική επιστολή σας σήμερα.

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας