Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το CVapp.gr δωρεάν;

Το CVapp.gr έχει διάφορα εργαλεία τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 100% δωρεάν, χωρίς να συμπληρώσετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας. 

Στο δωρεάν πρόγραμμα μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  • Να φτιάξετε ένα σπουδαίο βιογραφικό, έχοντας εξαρχής βοήθεια από την εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού, η οποία σας καθοδηγεί στη διαδικασία. 
  • Να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή με ένα από τα εύχρηστα πρότυπα, τα οποία έχουμε σχεδιάσει ώστε να ταιριάζουν με το βιογραφικό σας, και να την κατεβάσετε σε μορφή PDF δωρεάν. 
  • Να κατεβάσετε σε μορφή TXT το βιογραφικό σας, για να το αντιγράψετε/επικολλήσετε και να το σχεδιάσετε εσείς.
  • Να κοινοποιήσετε έναν σύνδεσμο προς το βιογραφικό σας
  • Να αναζητήσετε και να χρησιμοποιήσετε παραδείγματα βιογραφικού από τη βιβλιοθήκη μας. Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ στην εκτενή βιβλιοθήκη μας είναι μια πολύ καλή αφετηρία και πηγή έμπνευσης.
  • Να αναζητήσετε θέσεις εργασίας παντού στο Διαδίκτυο από ένα σημείο.
  • Να εισέλθετε για να επεξεργαστείτε/προσπελάσετε το βιογραφικό ή τη συνοδευτική επιστολή σας.

Η δοκιμή προσφέρει πρόσβαση στις premium δυνατότητες για 7 ημέρες και ανανεώνεται αυτόματα ως μηνιαία συνδρομή. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας οποτεδήποτε από το μενού λογαριασμού, πάνω δεξιά στην εφαρμογή. Πώς να κοινοποιήσετε συνδέσμους προς το βιογραφικό σας δωρεάν

Χρησιμοποιήστε το CVapp.gr δωρεάν ΚΑΙ επωφεληθείτε από τα premium σχεδιαστικά θέματα, κοινοποιώντας συνδέσμους προς το βιογραφικό σας. Ένας σύνδεσμος προς το βιογραφικό σας είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος κοινοποίησης του βιογραφικού σας σε πιθανούς εργοδότες ή σε άτομα του δικτύου σας μέσω ιμέιλ, άμεσου μηνύματος, ακόμη και SMS. Μάθετε περισσότερα για την κοινοποίηση συνδέσμων προς το βιογραφικό σας εδώ.  

Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο TXT δωρεάν

Αφού δημιουργήσετε το βιογραφικό σας στο CVapp.gr, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν σε αρχείο μορφής TXT.  Το «TXT» είναι σύντμηση του «text», που σημαίνει «κείμενο». Είναι ένα αρχείο που περιέχει μόνο το κείμενο του βιογραφικού σας, χωρίς σχεδιαστικό θέμα. Αφού κατεβάσετε ένα αρχείο TXT, μπορείτε να το ανοίξετε στον υπολογιστή σας, να επιλέξετε όλο το κείμενο, να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε σε μια εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου, όπως Microsoft Word ή Google Docs. Εκεί, μπορείτε να προσαρμόσετε τη μορφοποίηση και το στιλ από την αρχή, έχοντας όμως ως αφετηρία ένα σπουδαίο βιογραφικό. Εκτός αυτού, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τη συνοδευτική επιστολή σας σε μορφή PDF ή TXT. Πλέον προσφέρουμε 18 φρέσκα, καινοτόμα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής, τα οποία μπορείτε να ταιριάξετε με το πρότυπο του βιογραφικού σας, επιτυγχάνοντας έναν αχτύπητο συνδυασμό. Για να κατεβάσετε ως αρχείο TXT το βιογραφικό ή τη συνοδευτική επιστολή σας, εισέλθετε στο CVapp.gr και επισκεφθείτε τον πίνακα εργαλείων. Πατήστε τον σύνδεσμο κάτω από το κυρίως μενού όποιου βιογραφικού ή συνοδευτικής επιστολής θέλετε να κατεβάσετε ως αρχείο TXT. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον να εισέλθετε στο CVapp.gr και να δείτε ή να επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας. Αντί να σπαταλάτε χρόνο αναζητώντας αρχεία στον υπολογιστή σας ή να ξεκινάτε ένα βιογραφικό από την αρχή κάθε φορά στο πέρασμα των ετών, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε το CVapp.gr δωρεάν, για να ενημερώνετε το βιογραφικό σας –ακόμη και αν δεν είστε πια στο premium πρόγραμμα.  Πέρα από τα δωρεάν χαρακτηριστικά που απαριθμούνται εδώ, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τους δωρεάν πόρους που έχουμε σχεδιάσει για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα σπουδαίο βιογραφικό και να προσληφθείτε γρήγορα:

  • Παραδείγματα βιογραφικού: μια βιβλιοθήκη με 250+ πραγματικά παραδείγματα βιογραφικού, οργανωμένα κατά κλάδο.
  • Παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής: μια βιβλιοθήκη με 50+ δωρεάν παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής, από τα οποία μπορείτε να μάθετε. 
  • Ιστολόγιο: οι νεότερες συμβουλές για τα βιογραφικά και την επαγγελματική σταδιοδρομία, δωρεάν πρότυπα και άλλα. Πρόσφατα μετονομάσαμε το ιστολόγιο σε «The Elevator», ώστε να δηλώνει καλύτερα ότι αποσκοπεί να σας ανεβάσει ψηλά. Διαβάστε 30 επιπλέον άρθρα, τα οποία εμφανίστηκαν για πρώτη φορά φέτος!

Ενημερώστε μας αν έχετε απορίες ή παρατηρήσεις για τη δωρεάν χρήση του CVapp.gr.

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας