Πώς δημιουργώ αντίγραφο ή παραλλαγές του βιογραφικού ή της συνοδευτικής επιστολής μου;

Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό βιογραφικών και συνοδευτικών επιστολών, χρησιμοποιώντας ένα premium πρόγραμμα. Με το δωρεάν πρόγραμμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό και μία συνοδευτική επιστολή, τα οποία να επεξεργάζεστε όποτε θέλετε. 

Γιατί έχει σημασία

Η προσωποποίηση κάθε βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής για τη θέση εργασίας για την οποία κάνετε αίτηση αυξάνει την πιθανότητα να προσληφθείτε. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια δείχνει ότι αφιερώσατε χρόνο για να κατανοήσετε τις απαιτήσεις και σας προσφέρει την ευκαιρία να ευθυγραμμίσετε επιμελώς το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σας με την περιγραφή της θέσης εργασίας. Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας, «The Elevator», για να λάβετε περισσότερες χρήσιμες συμβουλές. 

Η επεξεργασία και η διαχείριση των παραλλαγών του βιογραφικού και της συνοδευτικής επιστολής σας στο CVapp.gr είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για να το επιτύχετε! 

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφο ενός βιογραφικού

Εισέλθετε στο CVapp.gr και επισκεφθείτε τον πίνακα εργαλείων βιογραφικού. Εκεί θα δείτε όλα τα βιογραφικά σας. Πατήστε το κουμπί «Δημιουργία αντιγράφου». Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Πώς να μετονομάσετε τα βιογραφικά και τις συνοδευτικές επιστολές σας 

Πάντα να αλλάζετε όνομα σε κάθε παραλλαγή του βιογραφικού και της συνοδευτικής επιστολής σας. Ο στόχος είναι να δώσετε στο βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σας ένα όνομα που θα βοηθά στην οργάνωση της αναζήτησης εργασίας. Τις περισσότερες φορές, οι χρήστες μετονομάζουν τα έγγραφα χρησιμοποιώντας τον τίτλο της θέσης εργασίας για την οποία υποβάλλουν αίτηση. Η καλύτερη επιλογή είναι να αλλάζετε το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σε κάθε νέα αίτηση εργασίας. Μπορείτε να μετονομάσετε το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σας, πατώντας το όνομα του εγγράφου στον πίνακα εργαλείων. Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης. 

Αφού δημιουργήσετε αντίγραφο του βιογραφικού σας και το μετονομάσετε, μπορείτε να αρχίσετε να επεξεργάζεστε τη νέα παραλλαγή, χωρίς να αλλάξει τίποτε στο αρχικό βιογραφικό. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε διαφορετική φωτογραφία και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πρότυπο, επίσης. 

Κοιτάξτε αυτό το άρθρο στο ιστολόγιο, το οποίο εξηγεί γιατί είναι καλό να εξατομικεύετε το βιογραφικό σας σε κάθε αίτηση.

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας