Πώς εισέρχομαι στο CVapp.gr;

Αφού αρχίσετε να δημιουργείτε ένα βιογραφικό στο CVapp.gr, μπορείτε πάντα να επανέρχεστε, για να προσπελάσετε τα βιογραφικά σας και να συνεχίσετε την επεξεργασία. 

Οδηγός εισόδου και αντιμετώπισης προβλημάτων

Βήμα 1: Επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Βήμα 2: Συμπληρώστε τη διεύθυνση ιμέιλ σας ή επιλέξτε είσοδο με κοινωνικό προφίλ. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Βήμα 3: Βρείτε το ιμέιλ με τον μαγικό σύνδεσμο και πατήστε το κουμπί ή τον σύνδεσμο μέσα στο μήνυμα. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Αυτό ήταν. Μπήκατε!

📌 Προχωρημένες συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλημάτων εισόδου

Αν έχετε εγγραφεί στο CVapp.gr, αλλά δυσκολεύεστε να εισέλθετε, ακολουθούν συμβουλές με τις οποίες μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα:

  • Αν δεν λειτουργεί η διεύθυνση ιμέιλ σας και εγγραφήκατε μέσω Facebook ή LinkedIn, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση ιμέιλ που χρησιμοποιείτε στον αντίστοιχο ιστότοπο. 
  • Αν η διεύθυνση ιμέιλ σας λειτουργεί, αλλά δεν λαμβάνετε το ιμέιλ με τον μαγικό σύνδεσμο, κοιτάξτε τον φάκελο ανεπιθύμητων ή αναζητήστε στα εισερχόμενα τον όρο «CVapp.gr».
  • Ο μαγικός σύνδεσμος ισχύει μόνο για 48 ώρες. Αφού λήξει ο σύνδεσμος, θα χρειαστεί να εισέλθετε ξανά με τη διεύθυνση ιμέιλ σας, για να λάβετε νέο μαγικό σύνδεσμο.
  • Αν προσπαθείτε να εγγραφείτε σε μια τοπική παραλλαγή της υπηρεσίας μας, ενώ αρχικά είχατε εγγραφεί στο Resume.io, θα παρατηρήσετε ότι ανακατευθύνεστε στο Resume.io όταν επιχειρείτε να εισέλθετε. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε διαφορετική διεύθυνση ιμέιλ, για να εισέλθετε σε μια τοπική παραλλαγή. Εναλλακτικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εξατομίκευση της γλώσσας στο Resume.io.

Αν δοκιμάσατε αυτές τις συμβουλές, μα και πάλι δεν μπορείτε να εισέλθετε, μην ανησυχείτε. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε ένα προσωρινό συνθηματικό. 

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας