Γράφετε βιογραφικά; Προσφέρετε σχόλια;

Αναζητάτε λίγο περισσότερη βοήθεια με το βιογραφικό σας; Παρότι δεν προσφέρουμε υπηρεσία σύνταξης βιογραφικών, πλέον προσφέρουμε την επιλογή να λάβετε τη γνώμη ειδικού για το βιογραφικό σας! Μπορείτε να προσπελάσετε την εν λόγω επιλογή μέσω των προσφορών κάθε λογαριασμού του CVapp.gr. Απλώς μεταβείτε στο μενού της κεφαλίδας, στο πάνω μέρος της σελίδας λογαριασμού, πλοηγηθείτε στην ενότητα «Προσφορές» και δείτε όλες τις σπουδαίες ευκαιρίες που διατίθενται εκεί. 

Επίσης προσφέρουμε μια πλήρη βιβλιοθήκη πόρων, για να σας βοηθήσουμε να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση:

  • Παραδείγματα: Ωφεληθείτε από τα 250+ παραδείγματα βιογραφικού της βιβλιοθήκης μας, τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε και να δείτε οργανωμένα κατά κλάδο. Εξοικονομήστε χρόνο, χρησιμοποιώντας ως αφετηρία ένα παράδειγμα.
  • Ιστολόγιο: Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας, για να λάβετε τις νεότερες και καλύτερες συμβουλές για τη γραφή βιογραφικού και την αναζήτηση εργασίας. Γράφουμε για όλες τις ερωτήσεις που δεχόμαστε πιο συχνά και καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να προσφέρουμε τις πιο χρήσιμες και ωφέλιμες συμβουλές. 
  • Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό: Αξιοποιήστε το διαδραστικό ηλεκτρονικό βιβλίο μας, το οποίο περιέχει κεφάλαια αφιερωμένα στα σημαντικότερα τμήματα ενός βιογραφικού, με συμβουλές, δωρεάν παραδείγματα και άλλα.
  • Άλλο ένα χρήσιμο νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής δημιουργίας βιογραφικού είναι το εργαλείο «Πρόταση δεξιοτήτων». Μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιες δεξιότητες να παραθέσετε, αλλά με τη βοήθεια των αλγορίθμων μας που βασίζονται στη μηχανική μάθηση, το CVapp.gr κάνει όλη τη δουλειά. Η εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού προτείνει αυτόματα κατάλληλες δεξιότητες στο πάνω μέρος του τμήματος. Καθώς προσθέτετε δεξιότητες, το σύστημα τις αναλύει και προτείνει άλλες σχετικές δεξιότητες, τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε ως προς τη θέση και τη βαθμολογία.

Η εφαρμογή επεξεργασίας τίτλου τμήματος επίσης διευκολύνει τη σύνταξη βιογραφικού, αφού σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε το βιογραφικό σας όπως σας αρέσει.  Ακόμη, φροντίστε να διαβάσετε το ενημερωτικό δελτίο μας, το οποίο είναι γεμάτο με τις πιο νέες και σπουδαίες συμβουλές για τα βιογραφικά και τη σταδιοδρομία. Κάθε δύο εβδομάδες, οι ειδικοί μας σε θέματα σταδιοδρομίας συγκεντρώνουν τις καλύτερες συμβουλές για τα βιογραφικά και τις θέσεις εργασίας και τις παραδίδουν στα εισερχόμενά σας. Έξυπνα κόλπα από επαγγελματίες, μέθοδοι αναζήτησης εργασίας, μελέτες για τα βιογραφικά, συμβουλές παραγωγικότητας και πνευματικής ευεξίας και άλλα, που όλα τους διαβάζονται το πολύ σε 15 λεπτά!

Εκτός από την ανάγνωση και τη χρήση των διαδικτυακών πόρων μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CVapp.gr για να κοινοποιήσετε έναν σύνδεσμο προς το βιογραφικό σας. Θα μπορούσατε να κοινοποιήσετε το βιογραφικό σας σε έναν συνάδελφο, έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας, έναν έμπιστο φίλο, ακόμη και στους γονείς ή άλλους συγγενείς σας, για να λάβετε σχόλια. Ζητώντας από ένα άτομο να σχολιάσει ή να ελέγξει το βιογραφικό σας προτού το στείλετε σε έναν εργοδότη, μπορεί να προλάβετε λάθη ή να εντοπίσετε τμήματα του βιογραφικού που χρειάζονται βελτίωση. Επίσης, φροντίστε να επωφεληθείτε από το εκπληκτικό νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής δημιουργίας το οποίο σας βοηθά να προετοιμαστείτε καλύτερα για μια συνέντευξη εργασίας: «Σχολείο συνέντευξης»!Παρέχει χρήσιμα εργαλεία, όπως πρόβες συνέντευξης, χάρη στα οποία μπορείτε να καταστρώσετε σχέδια για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με το «Σχολείο συνέντευξης» μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο σχέδιο, για να δώσετε στον εαυτό σας μεγαλύτερη ευκαιρία να επιτύχετε σε μια συνέντευξη. Γιατί να μην αποκτήσετε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες; Γνωρίστε το «Σχολείο συνέντευξης» σήμερα!

Ακόμη, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μοναδικό χαρακτηριστικό «Στατιστικά κοινοποίησης βιογραφικού», χάρη στο οποίο μπορείτε να δείτε ποιοι έχουν προβάλει το βιογραφικό σας, από πού και για πόση ώρα. Έτσι, θα μπορέσετε να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητα του βιογραφικού και να κάνετε αλλαγές, αν χρειάζεται. Χάρη στο εργαλείο παρακολούθησης τοποθεσίας αυτού του χαρακτηριστικού, μπορείτε επίσης να καταγράφετε τις παγκόσμιες ευκαιρίες και να εντοπίζετε πιθανούς εργοδότες βάσει πόλης/χώρας. Τώρα μπορείτε να κοιμάστε καλύτερα, γνωρίζοντας ότι δεν θα χάσετε κατά λάθος έναν υπεύθυνο εύρεσης προσωπικού που ενδιαφέρεται!

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας