Πώς προεπισκοπώ το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή μου;

Μόλις αρχίσετε να προσθέτετε περιεχόμενο στο βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σας, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να δείτε πώς φαίνεται στο πρότυπο, κοιτάζοντας τη σελίδα προεπισκόπησης. Οι αλλαγές σας αντανακλώνται στην προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο. 

Αν θέλετε μεγαλύτερη προεπισκόπηση, μπορείτε επίσης να πατήσετε οπουδήποτε στη σελίδα προεπισκόπησης, για να δείτε μεγαλύτερη εκδοχή του βιογραφικού ή της συνοδευτικής επιστολής σας. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Μην παραλείψετε να κοιτάξετε όλα τα πρότυπα εδώ! Αν δεν σας αρέσει η εμφάνιση του βιογραφικού σας, αλλάξτε τη γρήγορα, πατώντας ένα κουμπί και δοκιμάζοντας ένα εντελώς νέο πρότυπο. 

Σταθείτε! Φροντίστε να διαβάσετε το ενημερωτικό δελτίο μας, το οποίο είναι γεμάτο με τις πιο νέες και σπουδαίες συμβουλές για τα βιογραφικά και τη σταδιοδρομία. Κάθε δύο εβδομάδες, οι ειδικοί μας σε θέματα σταδιοδρομίας συγκεντρώνουν τις καλύτερες συμβουλές για τα βιογραφικά και τις θέσεις εργασίας και τις παραδίδουν στα εισερχόμενά σας. Έξυπνα κόλπα από επαγγελματίες, μέθοδοι αναζήτησης εργασίας, μελέτες για τα βιογραφικά, συμβουλές παραγωγικότητας και πνευματικής ευεξίας και άλλα, που όλα τους διαβάζονται το πολύ σε 15 λεπτά!

Μπορείτε να ξεκινήσετε –ή να καταργήσετε– την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας μέσω των ρυθμίσεων λογαριασμού, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας