Θα είναι σε κοινή θέα το βιογραφικό ή η συνοδευτική επιστολή μου;

Όταν δημιουργείτε ένα βιογραφικό ή μια συνοδευτική επιστολή με το CVapp.gr, μπορεί να προσπελαστεί μόνο από εσάς και από τα άτομα στα οποία έχει κοινοποιηθεί. 

Η ομάδα υποστήριξης και οι μηχανικοί μας μπορούν επίσης να προσπελάσουν τα βιογραφικά και τις συνοδευτικές επιστολές σας, για να σας βοηθήσουν να επιλύσετε προβλήματα, για να συγκεντρώσουν δεδομένα για την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών ή για μάρκετινγκ, και για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σας για την εφαρμογή. Αφού διαγράψετε ένα βιογραφικό ή μια συνοδευτική επιστολή, η ενέργεια είναι μη αναστρέψιμη. Δεν μπορούμε να ανακτήσουμε διαγραμμένα έγγραφα.Μάθετε περισσότερα για την κοινοποίηση βιογραφικών και το κατέβασμα συνοδευτικών επιστολών εδώ. 

Διαγραφή και/ή μετατροπή βιογραφικού σε ιδιωτικό 

Αφού κοινοποιήσετε ένα URL, το βιογραφικό σας παύει να είναι ιδιωτικό. Είναι τεχνικά εφικτό να αντιγράψει κάποιος το URL και να το κοινοποιήσει στο μέλλον.

Αν έχετε κοινοποιήσει ένα URL, αλλά θέλετε το εν λόγω βιογραφικό να μην μπορεί πια να προσπελαστεί μέσω του URL, η καλύτερη επιλογή είναι να δημιουργήσετε αντίγραφο του βιογραφικού και να διαγράψετε το αρχικό, το κοινοποιημένο. Πράττοντας αυτό, διασφαλίζετε ότι το βιογραφικό θα συσχετιστεί με ένα URL το οποίο δεν έχετε κοινοποιήσει ακόμη.  Αφού διαγραφεί ένα βιογραφικό, το παλιό URL θα οδηγεί σε σελίδα 404. 

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βιογραφικό σας ως έγγραφο του Word. 

Κατά καιρούς ενδέχεται να σας ρωτάμε μήπως επιθυμείτε να κοινοποιήσετε το βιογραφικό σας σε συνεργάτες μας, όπως η ZipRecruiter. Η κοινοποίηση του βιογραφικού σας δεν θα είναι ποτέ προεπιλογή και πάντα θα διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για ενέργεια στην οποία συναινείτε οικειοθελώς. Παροτρύνουμε όσους νοιάζονται για την ιδιωτικότητα ή την εμπιστευτικότητα να κοιτάξουν τις άριστες βαθμολογίες και τις κριτικές που έχουμε δεχθεί στο Trustpilot

Αν έχετε άλλες απορίες για την ιδιωτικότητα, δείτε την πολιτική ιδιωτικότητας ή τους όρους υπηρεσίας

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας