Πώς ακυρώνω, υποβαθμίζω ή διαγράφω τον λογαριασμό μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε μια συνδρομή στο CVapp.gr από τον ιστότοπό μας, ακόμη και χωρίς να εισέλθετε στην εφαρμογή. Για να το πράξετε, επισκεφθείτε τη σελίδα «Επικοινωνία» εδώ και πατήστε την επιλογή «Ακύρωση συνδρομής» του μενού.  

Εκεί θα έχετε την επιλογή να αναζητήσετε τον λογαριασμό σας, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ιμέιλ σας. Αν βρεθεί η διεύθυνση ιμέιλ σας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση συνδρομής». Αφού πατήσετε το κουμπί, θα σας στείλουμε ιμέιλ επιβεβαίωσης. Θα χρειαστεί να επιβεβαιώσετε την ακύρωση, ακολουθώντας τις οδηγίες στο ιμέιλ. Αν δεν λάβετε ιμέιλ σε λίγα λεπτά, κοιτάξτε τον φάκελο ανεπιθύμητων ή αναζητήστε τη φράση «CVapp.gr» στα εισερχόμενα.

Αν δεν βρεθεί η διεύθυνση ιμέιλ σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να αναζητήσετε μια άλλη διεύθυνση την οποία ίσως έχετε χρησιμοποιήσει. Αν και πάλι δεν βρεθεί τίποτε ή δεν λάβετε ιμέιλ επιβεβαίωσης, δοκιμάστε τα παρακάτω, για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από την εφαρμογή, ή ζητήστε βοήθεια από την ομάδα μας.

Πώς να ακυρώσετε ή να υποβαθμίσετε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή

Μπορείτε να υποβαθμίσετε ή να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή. Αφού εισέλθετε, πατήστε το πτυσσόμενο μενού πάνω δεξιά και μετά «Ρυθμίσεις λογαριασμού». Θυμηθείτε ότι η διαγραφή λογαριασμού είναι μόνιμη και προκαλεί διαγραφή των στοιχείων σας. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.


Μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε τις ρυθμίσεις σας ως έχουν ή να υποβαθμίσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Τι συμβαίνει αφού ακυρώσω ή υποβαθμίσω τον λογαριασμό μου;

Αφού επιβεβαιώσετε την ακύρωση, έχετε πρόσβαση στο premium για 30 ημέρες από την τελευταία μηνιαία πληρωμή ή για 7 ημέρες από την τελευταία δοκιμαστική πληρωμή. Όταν λήξει η premium συνδρομή, ο λογαριασμός σας υποβαθμίζεται στη δωρεάν έκδοση.

Μπορείτε και πάλι να εισέλθετε στο CVapp.gr, να επεξεργαστείτε ή να προσπελάσετε το βιογραφικό σας, να χρησιμοποιήσετε όλα τα δωρεάν χαρακτηριστικά (π.χ. κοινοποίηση βιογραφικού και αναζήτηση εργασίας), καθώς και να αναβαθμίσετε τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή.

Πώς διαγράφω τον λογαριασμό μου οριστικά;

Αν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας οριστικά, μεταβείτε στο τέλος της σελίδας «Ρυθμίσεις λογαριασμού» και πατήστε «Διαγραφή λογαριασμού». Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Η διαγραφή λογαριασμού στο CVapp.gr είναι μόνιμη. Αφού διαγραφεί ένας λογαριασμός, η ομάδα υποστήριξης δεν μπορεί να ανασύρει τα βιογραφικά ή τις συνοδευτικές επιστολές σας.

Ακόμη χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας